Përhapeni ungjillin

nga shtepia

Përhapeni ungjillin

nga shtepia

Bashkohu

Përhapeni ungjillin

nga shtepia


Çfarë është GlobalRize?

Më shumë se gjysma e popullsisë së botës përdor internetin. GlobalRize përdor fuqinë e internetit për të përhapur ungjillin. Çdokush mund të punojë në të – pavarësisht se ku janë.


Bashkohu

Tre miliardë njerëz nuk kanë dëgjuar kurrë për Jezu Krishtin. GlobalRize dëshiron të ndajë ungjillin me ju. Me më shumë vullnetarë mund të arrijmë më shumë njerëz. Dëshironi të ndihmoni?


Rreth nesh


Rreth nesh


Përhapja e Ungjillit është jetike

Jezusi thotë: “Unë jam Udha, e Vërteta dhe Jeta. Askush nuk vjen tek Ati përveçse nëpërmjet meje” (Gjoni 14:6). Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme që secili ta dëgjojë Ungjillin në gjuhën e vet, brenda kontekstit të kulturës së vet. Ne ndajmë Ungjillin dhe lidhim njerëzit përmes internetit.


A e dinit?

85% e popullsisë së botës identifikohen si fetare;

5 miliardë njerëz në botë nuk janë (ende) të krishterë;

Më shumë se 40% e popullsisë së botës ka pasur pak ose aspak ekspozim ndaj Ungjillit;

Janë 16 vende në botë ku më pak se 1% e popullsisë janë të krishterë;

Në mbarë botën, numri i të krishterëve rritet me 80,000, çdo ditë.


Përhapja e Ungjillit është jetike

Jezusi thotë: “Unë jam Udha, e Vërteta dhe Jeta. Askush nuk vjen tek Ati përveçse nëpërmjet meje” (Gjoni 14:6). Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme që secili ta dëgjojë Ungjillin në gjuhën e vet, brenda kontekstit të kulturës së vet. Ne ndajmë Ungjillin dhe lidhim njerëzit përmes internetit.


A e dinit?

85% e popullsisë së botës identifikohen si fetare;

5 miliardë njerëz në botë nuk janë (ende) të krishterë;

Më shumë se 40% e popullsisë së botës ka pasur pak ose aspak ekspozim ndaj Ungjillit;

Janë 16 vende në botë ku më pak se 1% e popullsisë janë të krishterë;

Në mbarë botën, numri i të krishterëve rritet me 80,000, çdo ditë.


Aktivitetet tona vullnetare


Aktivitetet tona vullnetare

Kushdo që dëshiron të marrë pjesë në përhapjen e ungjillit në internet është i mirëpritur të na kontaktojë. Së bashku ne mund të shohim se si mund t’i përdorni dhuratat dhe përvojat tuaja. Ajo që nevojitet më shumë janë mentorë dhe vullnetarë të Biblës në internet për të mbikëqyrur komunikimin në bisedat në Facebook.

Mentorët e kursit të Biblës

Orari i kërkuar i punës: 2-4 orë në javë

 

GlobalRize ofron një kurs biblik kronologjik falas, Kursi Themelor i Biblës. Në këtë kurs do të mësoni më shumë rreth Perëndisë dhe ungjillit. Studentët vijnë nga e gjithë bota, disa tashmë janë të krishterë të bindur, të tjerë ende jo. Ne jemi në kërkim të mentorëve për të shoqëruar studentët gjatë kursit.

Scroll to Top