Faleminderit për aplikimin tuaj!

Faleminderit për aplikimin tuaj!

Aplikimi juaj është pranuar mirë nga ne. Ne po e shqyrtojmë aplikimin tuaj dhe do t’ju kontaktojmë së shpejti.

 

A keni ndonjë pyetje? Na dërgoni një e-mail ose na telefononi.

 

Ne jemi të lumtur t’ju ndihmojmë personalisht.

Frans de Lange

“Është e mrekullueshme që keni aplikuar! Ne kemi një ekip të mrekullueshëm profesionistësh dhe jam kurioz nëse do të bashkoheni së shpejti me ekipin tonë.”

 

Frans de Lange, drejtor operativ

Scroll to Top