Mentorët e kursit të Biblës

Mentorët e kursit të Biblës

Orari i kërkuar i punës: 2-4 orë në javë

Bijbelmentor

Mentorët e kursit të Biblës

GlobalRize ofron një kurs biblik kronologjik falas, Kursi Themelor. Në këtë kurs do të mësoni më shumë rreth Perëndisë dhe ungjillit. Studentët vijnë nga e gjithë bota, disa tashmë janë të krishterë të bindur, të tjerë ende jo. Ne jemi në kërkim të mentorëve për të shoqëruar studentët gjatë kursit.

Përgjegjësitë

 • Mentorimi i studentëve, jo të krishterë dhe të krishterë me prejardhje të ndryshme, duke ndjekur Kursin Themelor të Biblës. Secili mentor mund të përcaktojë numrin e studentëve që do të udhëheq.
 • Kontrolloni çdo 1-2 ditë për përgjigje të reja, me opsionin për të bërë një pushim kur ju mund të jeni shumë të zënë.

Kërkesat

 • Dashuria për Jezu Krishtin.
 • Të fortë në besim.
 • Anëtar aktiv i kishës suaj
 • Njohuri të mira të Biblës.
 • Qëndrimi baritor.
 • Aftësia për të shkruar për besimin në një mënyrë që jo të krishterët mund ta kuptojnë.
 • Aftësia për t’i bërë njerëzit të mendojnë përmes pyetjeve në vend që të bien në “modalitetin e predikimit”.
 • Mund të qëndroni të motivuar duke punuar vetëm në shtëpi.
 • Jeni të hapur për reagime dhe kërkoni ndihmë kur është e nevojshme.
 • Duhet të ketë të paktën një tabletë dhe një lidhje të besueshme interneti.

Plotësoni formularin e aplikimit

Aplikoni menjëherëDuke dorëzuar këtë formular, ju i jepni GlobalRize lejen për të përpunuar të dhënat tuaja personale. Ju lutemi referojuni politikës së privatësisë për informacion shtesë.

Ju lutemi vini re: Ne nuk e vlerësojmë kur agjencitë e rekrutimit dhe përzgjedhjes, agjencitë e punësimit të përkohshëm ose kompanitë e dërgimit ofrojnë shërbimet e tyre në përgjigje të vendeve të lira të punës.

Scroll to Top