Leer Ons Bidden!

Leer Ons Bidden!

In 2024 willen we zoekenden in het door oorlog verscheurde Oekraïne toegang geven tot een gebedscursus in hun eigen taal, en hen de mogelijkheid bieden voor persoonlijke verdieping in het christelijk geloof.

Locatie

Oekraïne

Taal

Oekraïens

Benodigd bedrag

1.200

Reeds gedoneerd

Steun dit project!

Waarom is dit project nodig?

Waarom is dit project nodig?

Veel mensen die van huis uit christen zijn, zijn niet bekend met persoonlijk gebed en weten niet waarom bidden nodig is. Nieuwe gelovigen willen het wel leren, maar hebben lang niet altijd een kerk in de buurt. Totdat we ze kunnen koppelen aan een kerk, proberen wij ze te helpen om hun gebedsleven vorm te geven. De online cursus ‘Leer Ons Bidden!’ is ontwikkeld voor alle christenen die in relatie met hun Hemelse Vader willen komen. Het initiatief voor deze cursus komt vanuit ons eigen taalteam Portugees. De cursus is daarom begin 2024 van start gegaan in het Portugees en is er inmiddels ook in het Engels; onze eerstvolgende prioriteit is vertaling naar het Oekraïens.

Door de enorme geestelijke nood die momenteel ervaren wordt door Oekraïenssprekenden, is er vanuit taalteam Oekraïens grote belangstelling voor deze cursus, die velen aldaar tot concrete zegen zal zijn. Want zoals auteur Alfa Wijnveen het omschrijft: “Als kinderen van God spreken we met onze Vader door middel van gebed. Ik kan me niet voorstellen hoe een relatie met Hem zou werken zónder deze communicatie.” Dat geldt bij uitstek voor mensen die door dreiging, ontbering en rouw Zijn steun en troost dagelijks nodig hebben.

De cursus wordt door GlobalRize gratis en mét mentor aangeboden (zoals overigens geldt voor alle cursussen die GlobalRize aanbiedt). Na de vertaling in het Oekraïens zullen meerdere talen volgen, want deze cursus is een prachtige cursus die grote geestelijke rijkdom binnen het bereik van iedere gelovige brengt.

De activiteiten

De activiteiten

  • Het vertalen van de cursus (die al in de talen Portugees en Engels beschikbaar is) in het Oekraïens
  • Een online advertentiecampagne, gericht op Oekraïenssprekenden, voor de promotie van de cursus
  • Het online werven van extra Oekraïenssprekende mentoren voor deze waardevolle cursus

Impactvol investeren
met eeuwige betekenis.

Impactvol investeren
met eeuwige betekenis.


Wat zijn de beoogde resultaten?

  • Tientallen tot honderden inschrijvingen in de Oekraïense taal; zodra de eerste les gemaakt is wordt een mentor toegekend
  • Iedere cursist een belangrijk gereedschap in handen geven waaruit hij/zij blijvend en dagelijks, steun, hoop en kracht kan putten

Samen impact maken

Samen bereiken we meer! Door jouw financiële steun en onze expertise te bundelen, gaan we onze mooie doelstellingen écht realiseren. Jouw steun betekent meer dan alleen een financiële transactie. We houden je dan ook persoonlijk op de hoogte van de voortgang en resultaten. Jaarlijks plannen we desgewenst met jou een voortgangsmoment om de resultaten van ons gezamenlijke project door te nemen. Op deze manier werken we transparant, doel- en resultaatgericht. 

Steun dit project

Steun dit project

GlobalRize zet zich dagelijks in voor de verspreiding van het evangelie via internet, wereldwijd. Samen met jouw organisatie, stichting of fonds wil GlobalRize gaan voor de krachtige missie: het bereiken van mensen over de hele wereld met de boodschap van geloof, hoop en liefde.


Dit doen we door middel van doelgerichte online advertenties op sociale media, persoonlijke gesprekken via chats en verdiepende online Bijbelcursussen.

Jouw organisatie, stichting of fonds heeft de unieke kans om een wereldwijde impact te maken door een online evangelisatieproject te ondersteunen. Een investering die niet alleen van materiële waarde is, maar ook een eeuwigheidswaarde voor mensenlevens heeft.

Eerst een persoonlijk gesprek?

We staan je graag te woord.

Eerst een persoonlijk gesprek?

We staan je graag te woord.

Getuigenis

Alfa Wijnveen: “Gebed brengt dingen in beweging”

Alfa Wijnveen: “Gebed brengt dingen in beweging”

Maak kennis met de auteur van de cursus die GlobalRize zo snel mogelijk aan Oekraïenssprekenden beschikbaar wil maken, en lees over haar beweegredenen om de cursus te schrijven. Ze ervaart gebed als voeding en merkt dat bidden werkt als een motor. Alfa Wijnveen heeft veel te zeggen en te onderwijzen over bidden. Daarom schreef ze de cursus ‘Teach us to Pray’, waarin de cursist wordt meegenomen in een ontdekkingsreis om het eigen gebedsleven te verrijken.
Scroll to Top