Versterk vrouwen via het merk She Rises

Versterk vrouwen via het merk She Rises

Binnen een veilige webomgeving Nederlands- en Spaanstalige vrouwen versterken om het evangelie online te delen in hun eigen leefomgeving.

Project She Rises

Locatie

Diverse regio's

Taal

Nederlands, Spaans

Benodigd bedrag

5.500

Reeds gedoneerd

Steun dit project!

Waarom is dit project nodig?

Waarom is dit project nodig?

Vrouwen zijn essentieel in het delen van het geloof met anderen. Zij doen dit liefdevol, zorgzaam en met oog voor de noden van anderen. Net zoals in vele Bijbelse verhalen, zijn zij vaak de ware helden van het christelijk geloof.

Voor veel vrouwen is het delen van het geloof helaas niet altijd eenvoudig. Voor sommigen van hen brengt dit zelfs risico’s met zich mee. In bepaalde delen van de wereld staan ze er helemaal alleen voor en vaak ervaren zij zelfs binnen hun eigen gezinnen onderdrukking. Mentaal, en soms ook fysiek. In Nederland zelf is er onder vrouwen behoefte om onderling contact te hebben, zonder door anderen aangesproken te worden, zoals we dat kennen op sociale media.

Via het merk ‘She Rises’ wil GlobalRize er voor vrouwen zijn. Met She Rises versterken we al jaren vrouwen door hen toe te rusten, te bemoedigen en te inspireren. We bieden een online omgeving waar vrouwen elkaar online kunnen ontmoeten, gedachten kunnen uitwisselen en elkaar kunnen helpen groeien in geloof, met als doel het evangelie in hun eigen leefomgeving te kunnen delen.

Op dit moment is de website van She Rises open voor iedereen, maar we beseffen dat veiligheid en privacy absolute prioriteiten zijn. Daarom willen we een veilige webomgeving creëren waar vrouwen zich vrij voelen om hun geloof te uiten; waar ze samen kunnen bidden, elkaar kunnen bemoedigen, getuigenissen kunnen delen en zelfs cursussen kunnen volgen om hun geloof met anderen te delen. Wil jij financieel bijdragen aan de realisatie van dit project? Wil jij vrouwen helpen die willen opstaan en schitteren in hun geloof?

De activiteiten

De activiteiten

  • Ontwikkelen nieuwe beveiligde website voor het merk She Rises door een externe webdeveloper
  • Contentcreatie in Nederlands en Spaans door redacteurs en designers van GlobalRize
  • Technisch beheer nieuwe website door externe hosting partij
  • Publiciteit via sociale media door professionele online marketeers van GlobalRize
Project She Rises

Impactvol investeren
met eeuwige betekenis.

Impactvol investeren
met eeuwige betekenis.


Wat zijn de beoogde resultaten?

  • Een nieuwe beveiligde website voor het merk She Rise in het Nederlands en Spaans
  • Eerste jaar circa 4.000 maandelijkse bezoekers
  • Eerste jaar circa 100 vrouwelijke online abonnees voor het afgesloten platform waar in alle privacy berichten uitgewisseld kunnen worden
  • Online lanceringscampagne in het Nederlands en Spaans

Samen impact maken

Samen bereiken we meer! Door jouw financiële steun en onze expertise te bundelen, gaan we onze mooie doelstellingen écht realiseren. Jouw steun betekent meer dan alleen een financiële transactie. We houden je dan ook persoonlijk op de hoogte van de voortgang en resultaten. Jaarlijks plannen we desgewenst met jou een voortgangsmoment om de resultaten van ons gezamenlijke project door te nemen. Op deze manier werken we transparant, doel- en resultaatgericht. 

Steun dit project

Steun dit project

GlobalRize zet zich dagelijks in voor de verspreiding van het evangelie via internet, wereldwijd. Samen met jouw organisatie, stichting of fonds wil GlobalRize gaan voor de krachtige missie: het bereiken van mensen over de hele wereld met de boodschap van geloof, hoop en liefde.


Dit doen we door middel van doelgerichte online advertenties op sociale media, persoonlijke gesprekken via chats en verdiepende online Bijbelcursussen.

Jouw organisatie, stichting of fonds heeft de unieke kans om een wereldwijde impact te maken door een online evangelisatieproject te ondersteunen. Een investering die niet alleen van materiële waarde is, maar ook een eeuwigheidswaarde voor mensenlevens heeft.

Eerst een persoonlijk gesprek?

We staan je graag te woord.

Eerst een persoonlijk gesprek?

We staan je graag te woord.

Getuigenis

Ella Resplandece bemoedigt talloze vrouwen
in Latijns-Amerika

Ella Resplandece bemoedigt talloze vrouwen
in Latijns-Amerika

Het GlobalRize-merk ‘Ella Resplandece’ (de Spaanse She Rises) heeft in de afgelopen periode vele vrouwen in Latijns-Amerika kunnen inspireren met Bijbelse boodschappen. Twee vrouwen die zich met veel enthousiasme inzetten voor Ella Resplandece zijn Lillian uit Cuba en Xiomara uit Peru.
Scroll to Top